OBVESTILA IN NOVICE

Kontakt

ZD Škofja Loka
Stara cesta 10,
4220 Škofja Loka

T: 04 502 00 00
F: 04 502 00 57
E: info@zd-loka.si

Prenovljena splošna ambulanta v ZD Škofja Loka, v ZP Žiri z majem nova zobna ambulanta

10. maj 2023

V Zdravstvenem domu Škofja Loka smo nedavno predali v uporabo novo splošno ambulanto zdravnice Trdin Katarine, dr.med., spec.druž.med. – SA10.Nova ambulanta je svetla in prostorna ter bistveno izboljšuje pogoje dela zdravnici in medicinski sestri. Investicija v prenovo prostorov je bila vredna 46 tisoč evrov.
Direktor ZD Škofja Loka dr. Aleksander Stepanović, dr.med., spec. spl. med. poudarja: »Novi prostori splošne ambulante so še en kamenček v mozaiku reševanja prostorske stiske našega zdravstvenega doma

Obenem v ZD Škofja Loka dodajamo, da z majem v ZP Žiri pričenja delovati nova zobozdravstvena ambulanta.V ponedeljek, četrtek in petek bo ambulanta delovala v dopoldanskem času, ob torkih in sredah pa popoldan. V novi zobni ambulanti sta zaposleni zobozdravnica Ana Klarendić in zobna asistentka Barbara Čadež. Dosegljivi sta po elektronski pošti zob.amb.ziri@zd-loka.si ali po telefonu na številki 04 502 02 11.

Novo ordinacijo je ZD Škofja Loka uredil v sodelovanju z Občino Žiri, v zobno ambulanto je bilo skupaj (renovacija + oprema) vloženih 78 tisoč €.

V Žiri se bodo zdaj lahko vrnili tudi vsi občani, ki so ta čas opredeljeni pri zobozdravnikih v okolici.

« nazaj na seznam