ZD Škofja Loka

Spoštovani bodoči starši, ker v času epidemije ne izvajamo predavanj, vas vabimo k ogledu vsebin na spletni strani Zdaj.net

______________________________________________________________________________________________________

ŠOLA ZA STARŠE V ZGODNJI NOSEČNOSTI


V zdravstvenem domu Škofja Loka organiziramo predporodni tečaj v zgodnji nosečnosti, ki obsega eno srečanje in je za udeležence brezplačen. Na srečanju bodoče starše seznanimo s potekom nosečnosti, s preiskavami in pregledi v nosečnosti, z zdravim načinom življenja, s pravilno prehrano, osebno nego in rekreacijo v času nosečnosti ter z načini reševanja manjših težav, ki se lahko pojavijo tekom nosečnosti.

ŠOLA ZA STARŠE – PREDPORODNI TEČAJ

Organiziramo tudi predporodni tečaj v pozni nosečnosti. Tečaj obsega šest srečanj po 2 uri in je za udeležence brezplačen. Bodoči starši dobijo informacije o zadnjih tednih nosečnosti, telesnih spremembah, načinih reševanja manjših težav, ki se pojavijo v nosečnosti, telesni vadbi v nosečnosti, porodu, dojenju, negi novorojenčka, rokovanju z novorojenčkom in o poporodnem obdobju.

Na oba tečaja se lahko prijavite v dispanzerju za žene, kjer oddate izpolnjeno prijavnico. Na tečaj boste vabljeni pisno. Za dodatne informacije lahko pokličete vodjo tečaja Ema Oblak, dipl. m.s. na tel. št. 04/502 00 51 med 12.30 in 14. uro ali na mail: ema.oblak@zd-loka.si.